Spiller du et messinginstrument?

Spiller du et messinginstrument? Bli med og spill i Ruseløkka Janitsjarorkester!

Ruseløkka Janitsjar har siden starten i 1957 vært et godt etablert korps i Oslo, som gjennom årene har gjennomført mange radiokonserter og ellers mange spennende og interessante oppdrag. Vi spiller i dag med en ren messingbesetning. Musikken vi spiller blir til enhver tid tilpasset den besetningen vi har av vår dyktige dirigent Niels Persen.

Vi er et reisende korps, tidligere en del turer til USA og Canada, men de siste årene til Europa og noe innenfor Norges grenser. I tillegg har vi årlige seminar med profesjonelle instruktører, til stor inspirasjon og glede.

Spiller du et messinginstrument? Vi har en unik besetning bestående av:

Trompet, flygelhorn, waldhorn, trombone, baryton/euphonium og tuba.

Altså ikke et tradisjonelt brassband, men en spennende sammensetning av messingblåsere som gir flott klang og litt annerledes musikalske opplevelser. Vi ønsker nye medlemmer innen nevnte instrumentgrupper (gjerne også ess-kornett!), men vi har pr. i dag spesielt behov for trompet og trombone. Så spiller du et messinginstrument, har du spilt før og ønsker å gjenoppta en givende, sosial og meningsfylt hobby, er du innflytter til Oslo og ønsker å spille i et messingensemble, eller spiller du i et korps allerede, men ønsker mer spilletid i et variert, annerledes og spennende korpsmiljø, er du velkommen til oss.

Er du usikker og vil prøve deg hos oss først, så er du hjertelig velkommen til å komme innom på en øvelse. Vi spiller hver torsdag fra kl.18.30 til 21.30 på Haugenstua Skole da Ruseløkka skole er under restaurering. Ta gjerne kontakt med vår leder, Turid Persen, på telefon 648 65 378 eller mail@ruselokka.org

Rekrutteringsbilde

Comments are closed.